Înțelegerea diferitelor activități de culturale

2. Cunoașterea comunității:
Activitate de partajare
(nivel introductiv)

Participanții vor învăța numele fiecărei persoane din clasă, grup sau comunitate, precum și ceva despre fondul fiecărei persoane. În afară de aceasta, participanții vor avea o mai bună înțelegere și apreciere pentru diversitatea din cadrul grupului, în timp ce își vor da seama că au lucruri în comun cu unii dintre oamenii de care s-ar fi putut simți cel mai îndepărtat.

Participanții ar trebui să stea într-un cerc pentru acest exercițiu, dacă este posibil.

Facilitatorul ar trebui să predea o listă de articole pe care fiecare participant să o partajeze cu grupul. Articolele pot include nume / porecle, origini etnice, de unde provin și de unde s-au născut părinții lor, ce generație reprezintă în țara gazdă pentru familia lor și un obicei sau tradiție practicile familiei lor.

Oferă-le timp participanților să înregistreze unele dintre gândurile lor inițiale despre aceste articole.

Înainte de a începe exercițiul, instruiți participanții să identifice una sau două persoane din grup pe care nu le cunosc și să se gândească la ce răspunsuri așteaptă de la acei oameni. Această parte nu trebuie să fie împărtășită între membrii grupului, dar îi poate ajuta pe oameni să realizeze modul în care formulează idei despre oameni pe baza aspectului.

Pentru a avea întreaga activitate, click here.