Înțelegerea a ceea ce știu

ProfilPASS in Simple Language cover page

Lucrând cu ProfilPASS în limbaj simplu

Faceți clic aici pentru instrumentul (puteți alege între limbile engleză, germană, spaniolă, greacă, slovenă și suedeză din meniu)


Primele trei capitole ale ProfilPASS în limbaj simplu vă vor ajuta foarte mult ca îndrumător, dar și colegii dvs. pentru a exprima experiențe, interese și moduri de gândire.

Capitolul de deschidere „Puteți face mai mult decât credeți” vă ghidează în faza inițială a procesului de consiliere, oferind materiale pentru a sorta interesele utilizatorului și vizează procesul de consiliere.

De asemenea, oferă o scurtă introducere despre cum să lucrați cu ProfilPASS în limbaj simplu. Pentru o deschidere lină a lucrării cu ProfilPASS și pentru o stimulare inițială a procesului de auto-reflexie, utilizatorii de aici au, de asemenea, oportunitatea de a se prezenta într-o manieră scurtă și mică.

ProfilPASS in Simple Language introduction page

Al doilea capitol „Viața mea - o imagine de ansamblu” servește ca o structurare inițială a abilităților și experiențelor utilizatorului parcurgând diferitele stații de experiență din viața lor.

Acesta introduce în continuare utilizatorii în schema în patru etape conform căreia stațiile lor de experiență și competențele sunt analizate mai în profunzime.

ProfilPASS in Simple Language chapter 2 introduction page

În capitolul al treilea „Stațiile de experiență”, competențele utilizatorilor sunt discutate și evaluate mai detaliat.

Capitolul acoperă diferite domenii de experiență și, astfel, relevă atât competențele dobândite atât formal, nonformal, cât și informal. Următoarele câmpuri de experiență sunt incluse în ProfilPASS în Limba simplă:

Interese, distracție și timp liber
Acasă, vecini și familie
Școală,educație profesională și studii
Muncă, loc de muncă și educație ulterioară
Viața mea într-o țară nouă
Momente bune, vremuri grele

ProfilPASS in Simple Language Chapter 3 introductory page