Domeniul de competență 2: Comunicare și colaborare

2.6 Gestionarea identității digitale

---Nivel---

----Indicatorii----

--Puncte--

La nivel de bază și cu îndrumare, pot:

identifica o identitate digitală, descrieți modalități simple de a protejează-mi reputația online, recunoaște simplu datele pe care le produc prin intermediul instrumentelor digitale, medii sau servicii.

1

La nivel de bază și cu autonomie și îndrumări adecvate acolo unde este necesar, pot:

Am dentify o identitate digitală, descrie simplu mod e de a proteja reputația mea on - line, recunosc date simplu am produs prin instrumente digitale, medii sau servicii.

2

Pe cont propriu și rezolvând probleme simple, pot:

discrimina o serie de reguli bine definite și de rutină identități digitale, explica bine definite și modalități de rutină de a-mi proteja reputația online, descriu date bine definite pe care le produc de rutină prin instrumente, medii sau servicii digitale.

3

În mod independent, în funcție de propriile nevoi și rezolvând probleme bine definite și de non- rutină, pot:

afișează o varietate de identități digitale specifice , discutați modalități specifice de a-mi proteja reputația online, manipulează datele pe care le produc prin intermediul digitalului instrumente, medii sau servicii.

4

Pe lângă ghidarea altora, pot:

uutiliza o varietate de identități digitale, aplica diferit modalități de a-mi proteja reputația online, folosesc date Produc prin mai multe instrumente digitale mediu și servicii.

5

La nivel avansat, în funcție de nevoile mele și ale celorlalți și în contexte complexe, pot:

discrimina mai multe identități digitale, explica modalitățile mai potrivite de a-și proteja propriul reputație, schimbați datele produse prin mai multe instrumente, medii și servicii.

6

La nivel înalt specializat, pot:

Reda soluții la probleme complexe cu limitate definiție care sunt legate de gestionarea digitală identități și protecția online a oamenilor reputație, integrează-mi cunoștințele contribuie la practica profesională și cunoașterea și îndrumarea altora în gestionarea identitate digitală.

7

La cele mai avansate și specializat nivel, pot:

crea soluții pentru a rezolva probleme complexe cu mulți factori care interacționează gestionarea identităților digitale și protecția reputația online a oamenilor, propune idei noi și procesează la câmp.

8