GENERAREA IDEILOR ȘI CREATIVITATA

Antreprenoriatul constă în depistarea lacunelor de pe piață, îmbunătățirea / schimbarea considerabilă a unui lucru existent deja în bine sau oportunități de dezvoltare a unui nou produs sau serviciu. Este vorba, de asemenea, despre modul în care puteți observa oportunități care vă pot permite să vă dați seama dacă puteți profita de aceste oportunități și să le transformați în ceva mai mult decât într-un simplu gol.

Generarea de idei este primul pas al fiecărei inițiative noi luate în fiecare sferă a vieții, inclusiv. antreprenoriat. Creativitatea este esențială pentru a crea idei realiste și fezabile pentru a începe cu succes o afacere și poate fi legată de produse, servicii, tehnologii și procese utilizate.

Generarea de idei poate fi definită ca un proces de gândire creativă care este în esență:

... proces de gândire care are ca rezultat idei noi care să fie transformate în produse / servicii noi sau soluții noi la probleme existente sau potențiale și probleme complexe.

... „gândește din cutie”.

... determină antreprenorii să deschidă noi piețe cu propuneri inovatoare care să le permită să completeze un gol care nu este deja acoperit.

... iese în evidență că creativitatea este esențială pentru a oferi ceva nou.