Testați

Modul Test este atunci când solicitați feedback, despre prototipurile pe care le-ați creat, de la utilizatorii dvs. și aveți o altă oportunitate de a câștiga empatie pentru persoanele pe care le proiectați.

De ce testați:

Rafinarea prototipurilor și soluțiilor. Testarea informează următoarele iterații ale prototipurilor. Uneori, asta înseamnă să te întorci pe planșă.

Pentru a afla mai multe despre utilizator. Testarea este o altă oportunitate de a construi empatie prin observație și implicare - adesea produce perspective neașteptate.

Pentru a vă perfecționa punctul de vedere. Uneori testarea dezvăluie că nu numai că ai primit soluția corectă, ci și că nu ai reușit să încadrați corect problema.

Cum se testează:

Show nu spune.. Puneți prototipul în mâinile utilizatorului - sau utilizatorul dvs. într-o experiență. Și nu explicați totul (încă). Lăsați testerul dvs. să interpreteze prototipul. Urmăriți cum folosesc (și utilizează greșit!) Ceea ce le-ați dat și cum se descurcă și interacționează cu acesta; apoi ascultați ce spun despre asta și întrebările pe care le au.

Creați experiențe.. Creați-vă prototipurile și testați-le într-un mod care se simte ca o experiență la care utilizatorul dvs. reacționează, mai degrabă decât o explicație pe care utilizatorul dvs. o evaluează.

Cereți utilizatorilor să compare. Aducerea pe teren a mai multor prototipuri oferă utilizatorilor o bază de comparație, iar comparațiile adesea dezvăluie nevoile latente.